logo

Moderne naočale su nezamjenjiv dodatak u modernom životu. Korektivne naočale su naočale koje su usmjerene izravno na ispravljanje vida. Pripremite naočale za čitanje s minus i plus dioptrijom (od -1,00 do + 4,00) koje ne zahtijevaju liječnički recept. Zahvaljujući tehnološki pojednostavljenom dizajnu i odsustvu stupnja proizvodnje objektiva prema individualnim parametrima, to je ekonomična gotova opcija za ljude koji nerijetko koriste naočale, uglavnom za čitanje. Model 3422.

Udaljenost između učenika (PD):

Širina nosnog mosta:

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Pravila za pitanja i povratne informacije

Potrebno je napisati recenziju ili glasati
registraciju na web-mjestu

Prijavite se na svoj račun Wildberries ili se registrirajte - trajat će najviše dvije minute.

PRAVILA ZA PITANJA I POVRATNE INFORMACIJE

Recenzije i pitanja trebaju sadržavati samo informacije o proizvodu.

Recenzije mogu korisnicima ostaviti postotak otkupa od najmanje 5% i to samo za naručenu i isporučenu robu.
Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
U preglede možete priložiti do 5 fotografija. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

Sljedeće recenzije i pitanja nisu dopuštena za objavljivanje:

  • ukazivanje na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrži bilo kakve kontaktne podatke (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web-lokacije trećih strana);
  • s psovkama, vrijeđajući dostojanstvo drugih kupaca ili trgovine;
  • s velikim brojem velikih slova (velikim slovima).

Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

Zadržavamo pravo izmjene ili objave recenzije i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

Pogreška pri učitavanju

Možete dodati do 5 fotografija.

Primili smo vašu poruku i prihvatili je.

Neke recenzije zahtijevaju provjeru, tako da objavljivanje može kasniti.

http://www.wildberries.ru/catalog/2988386/detail.aspx

Korektivne naočale od "Ralph": udobne, lijepe, elegantne, jeftine!

Nažalost, imam slab vid i zato mi naočale nisu samo spasenje, već već i “način života”. Mislim da to nije samo za mene... imam puno bodova, jer ih pokušavam uzeti tako da se i oni nekako uklapaju u moj ormar. Nažalost, kao i sve oko sebe, naplatci i naočale su također počeli koštati jeftino, ali već sam nekoliko godina otkrivala Ralph brand i već sam nekoliko puta uzela njihove naočale.

Ispričat ću vam o najnovijoj akviziciji. Kupio sam ove naočale iz razloga što imam odjeću za njih u ormaru, što mi se jako sviđa i naočale ih vrlo dobro nadopunjuju.

Korektivne naočale se prodaju s određenim dioptrijama. Odabrao sam one koje sam trebao bez ikakvih problema. Okvir naočala nije samo lijep, nego i elegantan, dvobojan, upravo ono što mi je trebalo - crveno-crno. Izrađena je od plastike. Transparentne polimerne leće. Meni odgovara, jer sam neko vrijeme prestao koristiti staklo. Oblik naočala je također vrlo važan - "lisičarke" ("mačje oko").

Naočale su korektivne i dizajnirane su kako za stalno trošenje tako i za čitanje. Ali, u ovoj situaciji, trebale su mi naočale za stalno nošenje.

Okulari nisu samo lijepi, nego i udobno i udobno, ne miješaju se, što je vrlo važno. Pogodno je pogledati ih, “slika” je čista. Bodovi su vrijedni od 300 do 500 rubalja.

Usput, sada sam saznao da ih možete kupiti u online trgovini "Grand Optic" i po cijeni znatno nižoj od one koju plaćam.

Posebno dobro zdravlje i vizija.

http://obzorka.net/health/health-products/13995-korrektiruyuschie-ochki-ot-ralphudobno-krasivo-stilno-nedorogo.html

Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Malika ”28. lis. 2015, 12:37

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Abramkina "23. stu 2015., 20:55

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Akella »23. stu 2015. u 21:35

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Strokina Elena ”stu 28, 2015, 22:46

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Ribka »12. ožu 2017., 19:29

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Alexandrovna ”26. tra 2017., 10:45

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Brown hair »5. svibnja 2017., 23:27

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Anastasia25895 »06 Svibanj 2017, 18:03

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

Julia179 ”09 Svibanj 2017, 18:46

Re: Optičar. Bodovi za cijelu obitelj. Recenzije

ButickN »12. svibnja 2017., 23:43

Naručene točke Korektivne naočale East Uncoated 330 Black
Došlo je razbijeno s dvije polovice
I prekinuti na mjestu zavarivanja.

Vrlo razočaravajuće
I tako, naočale izgledaju vrlo dobro.

Tko je na konferenciji

Trenutno gledate ovaj forum: Eugene19, nagemefa, Ognetsvet, TatIv, Design Studio, majka i gosti: 2

Popularni proizvodi

Narudžbe u 24 sata: 9

Narudžbe u 24 sata: 3

Narudžbe u 24 sata: 5

Narudžbe u 24 sata: 10

Narudžbe u 24 sata: 7

Narudžbe u 24 sata: 32

Narudžbe u 24 sata: 11

Narudžbe u 24 sata: 56

Narudžbe u 24 sata: 2

Narudžbe u 24 sata: 5

  • Popis foruma
  • Naš tim • Brisanje kolačića konferencije • Portfolio • Vremenska zona: UTC + 3 sata [Ljetno vrijeme]

Poštovani korisnici! Trenutno radimo na ažuriranju raspona crno-crnog odjeljka. U skoroj budućnosti ponovno će se otvoriti.

To će biti još više robe! Više popusta i prodaje!... onda će se opet zatvoriti, a mi ćemo ponovno ažurirati raspon, promocije, bonuse, i tako dalje, i tako dalje...

Crno-crni dio popunit ćemo super-povoljnim ponudama i pokrenuti SuperPuper prodaju barem jednom mjesečno! Ugodna kupnja!

http://superpuper.ru/viewtopic.php?f=143t=73572

Recenzija: Spremne OKVision korektivne naočale su super svjetle.

Kupio sam ih u trgovini optike, što sada nije dovoljno. Dogodilo se da su moje prethodne naočale bile slomljene, a ja sam hitno trebala nove, upravo sada i ovdje. Otišao sam u optiku (nalazi se 2 koraka od kuće). Pregledao sam svoj vid 10 minuta i pokupio spremne naočale.
Budući da između očiju imam standardnu ​​udaljenost od 64 cm, prikladne su za mene.
Oni čija se udaljenost razlikuje od standardne, morate naručiti.
Ono što mi je toliko odgovaralo je da je njihova cijena bila 1050 rubalja plus torbice za naočale.
Čaše same su vrlo lagane, na licu se uopće ne osjećaju, uske, elegantne.

Nažalost, ne znam kako se selfie.
Plastične naočale, a također i vrlo lagane.

Stalno ne koristim naočale cijelo vrijeme, skidam ih i stavljam. Obično ga nosim na glavi, umjesto na rubu.
Dobro ih vidim, ne osjećam nelagodu. Budući da sam nedavno prijatelj s naočalama, i nemam što usporediti s mnogo, dajem im 5.

Tvrtka OKVision ruski, što sam također jako volio. Ne volim kineske stavke koje nisu tvornice. Pozdravlja znatiželjnu Barbaru.

http://otzovik.com/review_2681145.html

Korektivne naočale Zenni Optical

Titanij $ 45.95; Sport 27,95 $; Zaštitna $ 25.95; Aviator 12,95 dolara; Dostava $ 9.95
Pregled četiri različita para korektivnih naočala tvrtke Zenni Optical - bezobodkovki Titanium, sportski dioptrijski dio, zaštitni dioptrijski dioptrijski dio i "Aviators". Nijedan od modela nije ispunio očekivanja.


Glavni zadatak bio je pokupiti naočale za uporabu s motociklističkom kacigom, a nakon neuspješnog pokušaja dobivanja savjeta iz službe podrške, naručena su dva modela - Titan i sportski. Obje su naknadno vraćene prodavatelju u skladu s uvjetima povrata navedenim na internetskoj stranici, a kupljene su i naočale i Aviators.

Nakon odabira okvira i unosa vrijednosti iz liječničkog recepta, tek su počele poteškoće pri pravilnom naručivanju i odabiru optimalnih parametara za naočale. Kao primjer, dat ću screenshotove s opcijama prilikom naručivanja naočala bez okvira.
Prva stvar koja me iznenadila bila je potreba za odabirom oblika objektiva. Bilo je teško točno odrediti iz skica na stranici, izmjerila sam točke i izabrala opciju koja im je najbliža.

Nadalje se predlaže odabir materijala za leće, a raspon cijena predloženih opcija je prilično značajan.

Nakon toga možete kupiti različite vrste premaza.


I na kraju - zamjenjivo staklo za zamračenje.

Sve ove mogućnosti mogu značajno povećati cijenu naočala, osobito pri kupnji bifokalnih i multifokalnih leća.

Titanove naočale slične su jednoj od popularnih titanskih modela tvrtke Silhouette i tanke su kao žica bez preklopnih petlji i istog tankog kratkospojnika na nosu. Metalni okvir ima memorijski efekt iu slobodnom stanju teži da se uspravi u radnom položaju.
Čaše su poslane u prozirnoj plastičnoj kutiji zelene boje, unutar robe su bile u zasebnoj vrećici, čaše su bile umotane u platneni ubrus. Ostala stakla koja su kupljena u trgovini također su pakirana, takvo pakiranje izgleda pouzdano i isključuje mogućnost slučajnog oštećenja tijekom transporta.


Uz ove naočale dodatno su naručene i čaše za zamračivanje, koje su u slučaju bile u zasebnoj vrećici. Osim toga, primljeni set sadržavao je zamjenjive nosne stopice i mali odvijač.


Okov je otkrio nekoliko nedostataka ovog modela, zbog specifičnog okvira, koji nema petlje za sklapanje ruku i radi kao opruga. Na licu, naočale izgledaju i sjede pomalo neobično, formirajući nešto poput ruba duž čela, dok se u području hramova ističu prilično snažno prema bokovima. Ispod kacige za motocikle naočale su savijene prema naprijed i stalno se mijenjaju, ne dopuštajući im da budu zaključani u udobnom položaju. Nije udobno nositi u džepu i torbi, a naočale se stalno izravnavaju.


Potpune tamne naočale stavljaju se na naočale prilično čvrsto, uz stalnu uporabu, pričvršćivači će vjerojatno izgrebati leće.


Sportski model odabran je za "motociklistički" izgled, vjetrobransko staklo i dobre recenzije kupaca objavljene na web stranici trgovine. Čaše su poslane u bijeloj plastičnoj kutiji, pored uobičajene staklene ambalaže, zatvorene su s vanjskom zaštitnom prozirnom folijom.

Naočale imaju dva para naočala - vanjski štiti od sunca, unutarnje staklene dioptrije su mnogo manje veličine. U opisu na mjestu naznačeno je da su uklonjeni, nisam mogao to učiniti.

Nakon što je isprobao, pokazalo se da se u donjem dijelu okvira formira praznina, kroz koju izlazi prašina. Osim toga, kopča koja fiksira gumu na glavi se pritisne uz kacigu i neugodno pritisne glavu. Staklo nije zamjenjivo i pretjerano tamno. Kada se, primjerice, vozite u slabo osvijetljenom tunelu, morat ćete ih skinuti, što nije vjerojatno da će biti učinjeno brzo kada nosite kacigu.


Zaštitne naočale trebale su se koristiti za sigurnost pri radu s kutnim brusilicama i drugim električnim alatima. Čaše su poslane u plastičnom prozirnom kućištu i upakirane slično drugim modelima.


Široki okvir ima zaštitne bočne vizire, poseban gumeni umetak na nosu trebao bi osigurati udobno prianjanje i istovremeno spriječiti ulazak prašine. Na sljepoočnicama se nalaze gumeni umetci koji sprečavaju klizanje. Osim toga, moguće je promijeniti duljinu krakova, što ne samo da vam omogućuje da optimizirate točke za slijetanje, već i da vam pruži mogućnost, ako je potrebno, da udobno podignete i sigurno ih pričvrstite na glavu.

U isto vrijeme, pronađeni su nedostaci i okvira i leća. Unatoč postojanju recepta i pozitivnog iskustva izrade naočala na njegovoj osnovi, slika u zaštitnim naočalama „lebdi“, što uzrokuje osjećaj blizak laganoj vrtoglavici. Sama sočiva su mala, elementi naplatka dolaze na vidjelo. Nosni most nije bio tako udoban kao što je izgledao, a razmjerno široki razmaci između ruba i lica možda ne štite od malih čestica u očima, na primjer, kada radite s "bugarskim".

Ažuriranje 15. listopada 2018. Naočale su izmijenjene dva puta nakon što su poslane u Zennioptikalnu kancelariju u SAD-u. Oba puta su proglašena neispravnima, nakon drugog pregleda ponudili su da vrate novac.

"Avijatori" su planirani za korištenje kao pomoćna kola u automobilu. Čaše su bile upakirane u zelenu prozirnu plastičnu kutiju. Zapravo, ispostavilo se da su oni bili nešto manji nego što sam očekivao, odabirom okvira na web stranici trgovine, a uopće nije bio "avijatičarski" izgled. U ovom slučaju, u ovom slučaju, ovo su moji favoriti iz točaka dobivenih od Zenny Optical. Prije svega zato što su se neočekivano približili motociklističkoj kacigi, čak i unatoč povijenom luku. Osim toga, sam rub je neutralan crni, željezo i čini se pouzdanim. Leće dovoljne širine i visine ne ometaju lateralni vid.

Istovremeno, slika u naočalama „malo pluta“, ali manje nego u zaštitnim naočalama, vjerojatno zbog znatno širih naočala. Ne planiram ih stalno nositi, odlučio sam ih ostaviti kao rezervu za vožnju motociklom.


Ažuriranje je izvršeno 15. listopada 2018. godine. Proizvođači su proizvodili zrakoplove i ponovno ih poslali nakon što ih je američki ured proglasio neispravnim. Trošak slanja poštom na pregled nadoknađuje se u cijelosti.

Dakle, od četiri boda naručena u Zenny Opticalu, nijedan od njih nije ispunio očekivanja. Osim toga, unatoč brojnim oduševljenim recenzijama, objektivi bilo kojeg modela ne dopuštaju vam da udobno gledate kroz njih, unatoč činjenici da nije naručeno skuplje staklo, nego skuplje.
Okviri također nisu ispunili očekivanja - titan, sportski i zaštitni nisu ugodni, a Aviator izgleda daleko od očekivanja. Čini mi se da u Zenny Optik-u možete kupiti klon bilo kojeg već poznatog i testiranog okvira, uz aktualni oftalmološki recept i jasnu ideju o tipu potrebnih leća, uključujući materijal, dodatne premaze i oblik.
Osim toga, sportske naočale s malim dioptrijskim lećama-umetcima ne izgledaju optimalno rješenje, jer u takvim čašama naplatak ulazi u vidno polje, a sužava se i periferni vid.

Do 28. svibnja 2018. 20% popusta vrijedi s kodom MEMORIAL20.

http://mysku.ru/blog/china-stores/63230.html

Da li naočale pomažu poboljšati vid, mišljenja i mišljenja oftalmologa

Čaše u rupi imaju nekoliko naziva - naočale za vježbanje, perforaciju ili difrakciju, ali je učinak njihove uporabe isti. Upotreba takvog optičkog uređaja omogućuje pozitivan utjecaj na ljudski vizualni sustav, pa se često preporučuje da se koristi u terapeutske i profilaktičke svrhe.

Problemi s vidom u našem vremenu nisu neuobičajeni. Prema medicinskoj dokumentaciji, gotovo svaka druga osoba, uključujući djecu, ima problema s vidom. Neke patologije organa vida su nasljedne prirode ili se razvijaju u pozadini unutarnjih bolesti, ali u većini slučajeva većina vizualnih poremećaja rezultat je produljenog naprezanja očiju. Doista, u modernom svijetu tehnologije teško je napustiti računalo, gadget ili gledati televiziju. Upravo ti čimbenici imaju ključnu ulogu u razvoju oftalmoloških bolesti, što dovodi do smanjenog vida.

Bez obzira na razlog zbog kojeg je došlo do smanjenja vida, svatko bi trebao znati da što se prije osoba okrene kvalificiranom oftalmologu za pomoć, veće su šanse za uspješan oporavak. Točke u rupi pojavile su se na tržištu već duže vrijeme, a od tada se stalno raspravljaju o njihovoj učinkovitosti. Pregledi takvih naočala bili su podijeljeni između 50 i 50, no ipak je takav uređaj popularan među ljudima različite dobi iu različitim zemljama svijeta.

Neki stručnjaci iz područja oftalmologije napominju da nedostatak učinka korištenja čaša u rupi može biti povezan s nepravilnom uporabom. Stoga je prije primjene potrebno posavjetovati se s liječnikom. Važno je napomenuti da naočale za vježbanje nisu u stanju izliječiti bilo koju bolest vidnog sustava, ali će njihova upotreba poboljšati kvalitetu vida, osloboditi umora i napetosti iz očiju.

Preporučuje se da se perforacijske naočale koriste kao profilaksa, posebno za one osobe čija je profesionalna aktivnost povezana s radom na računalu. Takve naočale neće naškoditi onima koji pate od nasljednih bolesti vidnog sustava: kratkovidost, hiperopija, astigmatizam. Osim toga, te naočale dobro štite vaše oči od jakog svjetla. Da biste primijetili rezultat korištenja takvih naočala, morate ih koristiti redovito, ali istodobno morate slijediti pravila za njihovu uporabu.

Čaše s rupama: kako rade?

Učinak uporabe naočala u rupi postiže se zahvaljujući činjenici da osoba koja gleda kroz rupice ima sposobnost fokusiranja pogleda na jednu točku - makulu. S tim pogledom povećava dubinu polja projekcije objekta, što omogućuje povećanje vidne oštrine. Korektivne naočale za probijanje omogućuju vam da smanjite količinu svjetlosnog toka, poboljšate ton smještaja. Ovaj učinak naočala na vizualni sustav omogućuje vam da opustite mišiće očiju, poboljšate kvalitetu vida u daljini iu blizini. Čaše u rupi nemaju trajan učinak i vrijede samo za vrijeme nošenja. Kada se čaše uklone, vizija se vraća u svoje prethodno stanje.

Čaše - simulatori izvana pružaju plastičnu ploču s više rupa, koje su razmaknute i blizu jedna drugoj. Okvir takvih stakala može biti metal ili plastika.

Glavni princip takvih naočala je učinak kamere - obscura ili stenostat. Male rupe u tim naočalama omogućuju ravnomjerno raspršivanje svjetla na mrežnici, čime se dobiva jasnija slika. U takvim je čašama zgodno gledati TV, raditi za računalom. Čaše u rupi pravilno raspoređuju opterećenje na oči, omogućuju vam da izbjegnete prenapon, čime se sprječava rizik od smanjene oštrine vida. Duljim korištenjem takvih naočala mnogi su primijetili da se oštrina vida znatno povećala, a kad je konstantni umor potpuno nestao.

Posebnost takvih naočala smatra se laganim opuštajućim učinkom. Osobe koje imaju smanjeni vid uvijek osjećaju napetost vizualnih mišića. Kada nosite takve naočale, očne mišiće imaju mogućnost opuštanja, čime se cijelom tijelu pruža prilika da se opusti.

Probijene naočale, vrlo udobne za korištenje, mogu se nositi u bilo koje vrijeme. Postoji veliki izbor takvih naočala, tako da osoba treba odabrati naočale za vježbanje koje će mu odgovarati, prema preporuci liječnika.

Redovitom uporabom takvih naočala dolazi do fokusiranja očnih mišića, koji se, pod utjecajem malih rupa, mogu opustiti. Takav utjecaj dopušta očima da se opuste u razdoblju napetosti mišića (rad na računalu, čitanje knjiga, gledanje televizije). Koristeći naočale, mnogi ljudi osjećaju da su im oči puno manje umorne, oštrina vida se povećava, objekti postaju jasniji, njihova radna sposobnost raste. Simulatori naočala sprječavaju atrofije očne mišiće, smanjujući time proces lezije leće, povećavajući metabolički proces u očnim tkivima.

svjedočenje

Nošenje naočala s rupama za poboljšanje vida preporučuje se osobama koje pate od naprezanja očiju. Uzrok ovog stanja može biti kao neke bolesti vizualnog sustava, a dugoročni rad na računalu, gledanje televizije, rad povezan s malim objektima. Te su čaše preventivna mjera koja sprečava razvoj mnogih očnih bolesti. Glavni pokazatelji za uporabu takvih naočala su:

  1. miopija;
  2. astigmatizam;
  3. hyperopia;
  4. miopija, hiperopija;
  5. fotofobija;
  6. dalekovidost;

Nošenje ovih naočala preporuča se potpuno zdravim ljudima koji puno vremena provode iza monitora ili gledaju televiziju. Korištenje takvog uređaja može smanjiti umor očiju. Takve naočale je moguće nositi i za odrasle i za djecu, ali ih se preporučuje koristiti najviše 2 - 3 sata dnevno. Dugotrajno nošenje takvih naočala ne poboljšava vid, već ga smanjuje, stoga je važno pridržavati se preporuka za njihovu uporabu.

kontraindikacije

Nema posebnih kontraindikacija za nošenje takvih naočala. Jedina kontraindikacija za njihovu uporabu smatra se divergentnim škiljavanjem. Također, liječnici ne preporučuju uporabu takvog uređaja za osobe s povišenim intraokularnim ili intrakranijalnim tlakom, onima koji imaju mentalne probleme ili dojenčad. U bilo kojem slučaju, prije upotrebe takvih naočala savjetujte se s oftalmologom i upoznajte se s uputama za njihovu uporabu.

Dodatne vježbe za oči

Čaše s rupama nisu lijek za vizualni sustav, ali njihova uporaba značajno smanjuje rizik od smanjene oštrine vida. Da bi se pojačao učinak, očima su potrebne dodatne vježbe koje mogu smanjiti napetost, poboljšati rad cjelokupnog vizualnog sustava:

  1. Svakih 30 do 40 minuta, oči trebaju odmor. Dovoljno da se opustite i zatvorite oči 10 - 15 minuta.
  2. Svakih 40 minuta preporuča se gledati u daljinu.
  3. Čvrsto stisnite oči i brzo ih otvorite.
  4. Pratiti kretanje prsta i dovesti ga do vrha nosa.

Takve će vježbe pomoći u opuštanju vizualnih mišića. Dovoljno je izvesti vježbe za oči 5 - 7 puta dnevno, dok istovremeno možete nositi i naočare za bušenje. Ljudski vizualni sustav je iznimno osjetljiv na različite čimbenike okoliša, tako da preventivne vježbe za jačanje neće štetiti, ali će istodobno smanjiti rizik od razvoja oftalmoloških bolesti koje se pojavljuju na pozadini prekomjernog naprezanja očnih mišića.

Kako koristiti?

Da bi se postigao učinak nošenja naočala u rupi, oftalmolozi preporučuju njihovo nošenje ne više od 3 sata dnevno, dok dopušteno vrijeme treba podijeliti na nekoliko puta. Gimnastika uz pomoć naočala - simulatora treba trajati 30 minuta. U tim naočalama možete raditi za računalom, gledati TV ili raditi druge uobičajene stvari. Da bi učinak bio stabilniji, u procesu nošenja, morate uhvatiti pogled ili na jedan ili na drugi objekt. Što je češći pogled osobe „skočiti“, to će bolji rezultat biti. Naočale možete nositi tijekom dana kod kuće ili na ulici.

Ako osoba provodi dugo vremena na računalu ili mu profesionalna aktivnost zahtijeva naprezanje mišića oka, preporuča se nositi perforacijske čaše svaka 2 sata tijekom 10-15 minuta. Prvi rezultat korištenja takvih naočala može se vidjeti za nekoliko dana. Neki ljudi u svojim komentarima kažu da su prvi rezultat primijetili već nakon prvih sati nošenja takvih naočala.

U početnim fazama korištenja takvih naočala preporučuje se da ih nosite postupno, dok se svaki put količina vremena može povećati, ali ne smije prelaziti 30 minuta.

Poboljšavaju li se naočale?

Kod nošenja naočala u rupi osoba može iskusiti virilicu ili drugim riječima učinak dijafragme. U procesu njihovog nošenja, vizija se fokusira na jednu točku vida, koja se u oftalmologiji naziva "makula". Ali nakon uklanjanja takvih naočala, kada se otvori sva vidljivost, slika može biti mutna. Ovaj učinak nošenja još jednom potvrđuje da se vizija poboljšava samo kada osoba nosi naočale.

U procesu korištenja takvih simulatora za oči, također se bilježi učinak lateralne inhibicije, u kojoj se vizija osobe fokusira samo na jednu točku. Nakon pregleda višestrukih pregleda osoba koje su koristile čaše u rupi, oftalmolozi su zaključili da 80% ljudi primjećuje poboljšanja, ali samo u razdoblju kada su nosili takve naočale. Nakon njihovog uklanjanja, vizija se vratila u svoje bivše stanje.

Neki čak tvrde da je kupnja takvih naočala gubitak novca, jer nisu primijetili učinak njihove uporabe. Drugi ističu da čaše u rupi stvarno ublažavaju naprezanje i napetost očiju. Iz toga možemo zaključiti da je tijelo svake osobe individualno i drugačije percipira taj ili onaj postupak. Oni koji su primijetili pozitivan rezultat nošenja takvih naočala tvrde da odsustvo njihovog učinka može biti povezano s nepravilnim korištenjem.

Uvjeti korištenja

  1. Na jednoj vježbi je potrebno nositi strojeve za vježbanje naočala ne više od 30 minuta.
  2. U razdoblju nošenja takvih naočala u sobi treba biti dobro osvjetljenje.
  3. U tim naočalama možete gledati TV ili raditi na računalu.
  4. Kada nosite naočale morate izbjegavati dugu nepokretnost očiju, to će dovesti do preopterećenja očnih mišića.
  5. Redovito nošenje naočala u rupi za poboljšanje vidne oštrine tijekom nekoliko godina može oštetiti vid.
  6. Prije nošenja naočala za perforaciju posavjetujte se s oftalmologom.
  7. Morate kupiti samo visokokvalitetnu robu u optičkim trgovinama ili ljekarni.
  8. Nošenje takvih naočala treba dopuniti drugim vježbama za oči.

Što stručnjaci misle?

Pitanje kako učinkovite naočale u rupi za poboljšanje vida uzrokuju raspravu ne samo među ljudima u različitim forumima, nego i među oftalmolozima. Neki stručnjaci uvjeravaju svoje pacijente da takva stakla nemaju nikakav terapijski učinak, jer, ako postoji, pozitivan rezultat njihove uporabe, to je samo tijekom nošenja. Nakon što osoba skine naočale, vizija mu se vraća u prethodno stanje.

Drugi liječnici oculista vjeruju da će sustavno nošenje takvih naočala donijeti rezultate: osloboditi napetost od očiju, rasporediti opterećenje na očne mišiće, ojačati ih i zaštititi od smanjene oštrine vida. Klinička ispitivanja takvih stakala i višestruka ispitivanja pokazala su da se povremenom primjenom naočala za treniranje može povećati oštrina vida za 0.5-1.0 dioptrija. Iz toga možemo zaključiti da su takve naočale valjane, ali ne treba očekivati ​​velike rezultate od njihove uporabe.

Pregledi liječnika i običnih ljudi koji su koristili čaše u rupi kako bi poboljšali svoju viziju bili su podijeljeni između 50 i 50 godina. Mišljenja ljudi mogu se susresti na raznim forumima na kojima se aktivno raspravlja o problemu vizije, kao i na internetskim stranicama koje nude kupiti naočale.

Recenzije

Svetlana Petrovna, 38 godina, Moskva

Moje iskustvo nošenja naočala u rupi oko 4 godine. Vizija njihovog korištenja nije se poboljšala, ali mi je vrlo prikladno gledati TV u njima, pročitajte novine. Oči kada čitate knjigu i ne umaraju se uopće. Prije nekog vremena te su se čaše pokvarile i primijetio sam da mi je vid počeo padati. Sada se odbijam čitati knjige i dugo ne mogu gledati TV, stalno osjećam pritisak na oči, svrab, paljenje, slika je mutna. Budite sigurni da kupite nove naočale, a onda će vizija potpuno nestati!

Evgeny Alexandrovich, 46 godina, Tula

Točke u rupi koju sam kupila svojoj kćeri prije godinu dana. U početku su me ljutili, ali moja kćerka je rekla da ih treba nositi, osobito kad čitaju knjige ili gledaju televiziju. Dugo vremena su ležali besposleni, ali su nedavno gledali program na TV-u iz Malysheve, gdje su razmatrali učinak takvih naočala. Stručnjaci uvjeravaju da njihov učinak nema učinka, ali ipak sam ih odlučio koristiti i, ako ne i čudno, vrlo sam zadovoljan s tim učinkom. U početku je postojao osjećaj da se oči još više umaraju, ali onda sam se nekako naviknuo. Sada ne gledam TV bez naočala i ne čitam novine. Vrlo zadovoljan rezultatom.

Katerina, 26 godina. Dnepropetrovsk

Ne postoji jedinstveno mišljenje o koristima ili šteti naočala u rupi za poboljšanje vida. Kupio sam ove naočale davno, ali nekako sam ih zaboravio isprobati cijelo vrijeme. Od djetinjstva patim od kratkovidnosti, dok je nasljedna. Nakon porođaja, primijetila je da se njezin vid značajno pogoršao i odlučio se za zdravlje. Vizija naočala se nije poboljšala, ali mogu sa sigurnošću reći da oslobađaju osjećaj umora od očiju. Čaše koristim 30 minuta 3 do 4 puta dnevno. Oblačim ih dok gledam televiziju ili radim za računalom. Rezultat njihove uporabe je: crvene kapilare u bijelim očima su nestale, mutne slike postaju jasnije, boje su svjetlije. U takvim naočalama simulatori vide, kao i kod konvencionalnih -3.5. Zadovoljni rezultatom!

Olga Ivanovna, 36 godina, Irkutsk

Također koristim i naočale za probijanje, ali uz njihovu uporabu Vitrum Vision Forte vitamine, koji su vrlo dobri za vid. Također izvodim dnevne vježbe za oči koje preporučuje moj liječnik. Vjerujem da će samo integrirani pristup rješavanju problema pomoći u poboljšanju vizije.

Svyatoslav Olegovich, 40 godina, Odessa

Moja profesionalna aktivnost povezana je sa stalnim radom na računalu. Oči se strašno umaraju, au posljednje vrijeme uočavaju pad vizije. Na jednom od foruma vidio sam recenzije o probijanju naočala i odlučio kupiti. Koristim ih isključivo za ublažavanje umora i napetosti u očima. Nosim samo kad osjećam da su mi oči umorne. Nisam primijetio mnogo učinka, ali razlog je taj što ih koristim samo 2 tjedna.

Maria. 30 godina. Krasnodar

Ne mogu se pohvaliti dobrim vidom, budući da od djetinjstva patim od kratkovidnosti, a sama vizija je moja 2. Nedavno sam, u nadi za čudom, naručio probijanje stakala, koje sam čuo više puta, ali još uvijek ne vjerujem u njihovo čudo - djelotvornost. Tijekom dana nosim obične naočale, ali u kasnim poslijepodnevnim satima moje oči postaju jako umorne, bolne, vodene i samo da vidim njihov omiljeni prijenos sila. Nakon kupnje naočala u rupi počeo ih nositi u večernjim satima, i samo kada gledate TV. U početku, učinak nije bio takav, ali nakon nekoliko dana primijetio sam da mi se oči umore mnogo manje. Priznajem da gledanje televizije kroz rupe nije sasvim ugodno, ali ipak postoji efekt takvih naočala!

Lisa. 33 godine. Murmansk

Čuo sam za čaše u rupama mnogo puta, ali s obzirom na višestruke razlike u njihovoj učinkovitosti, ipak sam odlučio konzultirati se s oftalmologom. Liječnik mi je objasnio da se takvim naočalama mišići očiju ne opuštaju, nego, naprotiv, rade mnogo puta brže, razvijaju se i jačaju, što je dobro za čitav vizualni sustav. Zbog takvih rupa u naočalama, učenik osobe ima sposobnost fokusiranja očiju na određeni predmet, koji je također koristan za naše oči. Prema riječima liječnika, shvatio sam da takve naočale neće donijeti štetu, ali će i dalje imati šanse za poboljšanje vida. Nakon kupnje ovih naočala nosim ih svaki dan kod kuće 30 minuta, 2 puta dnevno. U početku su me nervirali, jer pogled kroz rupice nije baš ugodan, ali nakon 2 tjedna primijetio sam značajna poboljšanja. Pravi vid nije se mnogo poboljšao, ali je umor nestao iz očiju, koje je bilo prisutno svakodnevno. Zadovoljni kupnjom i rezultatom!

Katerina Andreevna. 44 godine. Sočiju

Čuo sam za čaše s rupama ne jednom, ali nekako se nisam usudio kupiti ih. Kad mi je počeo padati vid, otišao sam do liječnika koji mi je savjetovao da kupim naočale za bušenje, te također propisane vitamine, kapi za oči. Nisam primijetio pozitivan rezultat nošenja naočala, ali činjenica da je moj vid počeo padati još više, primijetio sam nakon prvog tjedna. Oči tih naočala još se više umaraju, a suzenje, bol u očima počne. Vrlo sam nezadovoljan rezultatom i mislim da je njihova uporaba gubitak novca.

http://lechim-nedug.ru/ochki-s-dyrochkami-dlya-uluchsheniya-zreniya-otzyvy

Recenzije liječnika o simulatorima perforacijskih stakala za korekciju vida

- Ne želim imati pravo. Želim imati viziju ”, te riječi pripadaju Mariji Tsvetaevoj, a svatko tko pati od oštećenja vida složit će se s njima. A statistike govore da u svijetu ima preko 285 milijuna ljudi.

Problem je iz tematske kategorije. Potpuna informatizacija stavlja na napredak u području oftalmologije.

Pa ipak, poricati učinkovitost korektivnih tehnologija nije mudro. Oni rade, čak i ako rezultat ne odgovara uvijek navedenom.

Točke su bile i ostaju glavni način rješavanja problema pogoršanja vizije. Uz uobičajene leće, tržište nudi i perforirane naočale za vježbanje.

Da li gledanje svijeta kroz plastičnu leću s rupama stvarno trenira očni mišić i ispravan vid?

Punch bodovi: kako funkcionira i tko pomaže?

Perforacija, difrakcija, naočale za vježbanje - ima mnogo imena, princip djelovanja je jedan. I temelji se na elementarnim zakonima fizike. Jedinstvena tehnologija nema nikakve veze s tim.

Znanje su plastične leće uokvirene u okvir, nakićene rupama. Predstavljene kao inovacija, "rupčaste" naočale su "novost" iz prošlosti.

Prvi spomen na njih se pripisuje 1983., a sam „efekt rupa“ (efekt dijafragme) je poznat čovjeku još od antičkih vremena: ako pogledate kroz rupice, slika je jasnija.

Oko je, u biti, optički uređaj za koji vrijede pojave kao što su refrakcija, dijafragmizacija i interferencija svjetlosnog toka.

Prilikom gledanja predmeta kroz malu rupu, zenice se sužavaju, a veličina žarišne duljine se povećava, slika postaje naglašena. Posljedica povećanja oštrine vida je fizika, a ne tehnologija.

Međutim, pri dugotrajnom nošenju perforacijskih stakala uočava se suprotan učinak - prenaprezanje mišića. Sve u svemu, kao i obično, potrebna nam je mjera.

Ako je učinak povećanja oštrine vida u vrijeme nošenja "naočala u rupi" nesumnjiv, onda pitanje "da li liječiti" ostaje kontroverzno.

Nema dokaza o dokazanoj kliničkoj učinkovitosti, a mišljenja oftalmologa su podijeljena. Ipak, čak i ako nošenje takvih naočala ne utječe na viziju na globalnoj razini, postoji pozitivan trenutak, a ne jedan - u "simulatorima" oči se stvarno odmaraju, a oštrina vida se povećava.

Točke korekcije s perforacijom

Kako odabrati naočale za korekciju vida? Princip rada svih difrakcijskih stakala je isti. Ženski, muški, tinejdžerski i dječji modeli razlikuju se samo po veličini i dizajnu.

Oštrina vida ne utječe na izbor točaka, jer su svi „simulatori“ univerzalni, što znači da su prikladni za svakoga. Oglašavanje tvrdi da je udaljenost između rupa, kao i debljina leća, bitna, ne odgovara stvarnosti.

Ne postoji temeljna razlika između "lažnih" i originalnih primjeraka.

Nošenje naočara može se preporučiti za hiperopiju, mijopiju, katarakte, astigmatizam, strabizam.

U preventivne svrhe nije kontraindicirano nositi "simulatore" kod ljudi sa zdravim vidom, ako tijekom dana morate značajno naprezati oči.

U ovu kategoriju spadaju školska djeca, studenti, ljubitelji računalnih igara i ljudi koji su dužni puno vremena provoditi pred računalnim monitorima.

Međutim, u brojnim bolestima, njihovo nošenje je kontraindicirano - osobito kod glaukoma i distinalne distrofije.

Staklene oči za korekciju vida: upute za uporabu

  • Naočale za korekciju "u rupi" nose nekoliko puta dnevno 20-30 minuta. Ukupno vrijeme trošenja ne bi trebalo biti dulje od 2 sata.
  • S visokim opterećenjem očiju (na računalu), svakih sat vremena vizualnog rada preporuča se 10-minutna "sesija".
  • U “simulatorima” je moguće (i vrlo udobno) raditi, čitati, pisati, ali u dobrim svjetlosnim uvjetima u zatvorenom prostoru.
  • Treba izbjegavati produljenu nepokretnost pri nošenju naočala, prisiljavajući oči na pomicanje i ispitivanje predmeta, naizmjenično gledajući u daljinu i na objekte u blizini.
  • Punch čaše se mogu nositi na sunčan dan, jer leće drže do 95% sunčeve svjetlosti.
  • Prije uporabe, poželjna je konzultacija s oftalmologom. U slučaju bolesti oka u povijesti, savjetovanje je obvezno.

Nošenje simulatora opušta oči i poboljšava oštrinu vida tijekom upotrebe - neporecive činjenice. Tvrdite o pravom terapijskom učinku i vrućini.

Najrazumnije je ne skrivati ​​iluzije i kombinirati probušene naočale s oftalmoterapijom, vizualnom gimnastikom i nošenjem tradicionalnih naočala ili kontaktnih leća.

Alternative: leće, laser, lutein

Koje alternative nudi oftalmologija ljudima s problematičnom vizijom?

Prije svega, dobre stare naočale s dioptrijama, koje se, nažalost, gotovo svake godine moraju mijenjati u „jače“. Osim toga, naočale za leće su krhke i neudobne, što je nepraktično za aktivne ljude.

Mekane kontaktne leće pružaju priliku gledati svijet na nov način, stavljajući naočale u kutiju. Objektivi ne iskrivljuju sliku svijeta, ne ograničavaju bočni vid, ne zamagljuju se i ne utječu na izgled. Prednosti su očite.

U području korekcije vida kontakta priprema se revolucija - testiraju se orto-leće (leće za spavanje). Možda će san o nekirurškoj i brzoj obnovi vizije uskoro postati stvarnost.

Osim leća, dobro poznata laserska korekcija ima dokazanu kliničku učinkovitost, čije mogućnosti omogućuju vraćanje vida čak i slijepima. Ovim se završava popis alternativa koje suvremena oftalmologija može ponuditi.

Ipak, najbolji tretman je prevencija. Čuvajte oči. Zaštitite ih od UV zračenja, ne pretjerujte i ne jedite... špinat. Sadrži lutein, čiji nedostatak s vremenom dovodi do distrofije mrežnice. Dokazano, usput, klinički.

http://korrekto.ru/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0 % BD% D0% BD% D1% 8B% D0% B5-% D0% BE% D1% 87% D0% BA% D0% B8-% D0% B4% D0% BB% D1% 8F-% D0% BA% D0% BE% D1% 80% D1% 80% D0% B5% D0% BA% D1% 86% D0% B8% D0% B8-% D0% B7% D1% 80 /

SP34 Veleprodaja naočala: korektiv, računalo

Inna
JV organizator

Registrirano: 16.01.2009
Poruke: 25192
Mjesto: Omsk, LB

PODESITE KNOB
MOJA U TABELI:

Br. 356 u tablici. Cijena s otpremom 299,05 rubalja. Dažu za 220 rub. -2,5

Trenutna dostupnost pogledajte na web-lokaciji.

Zadovoljstvo mi je pozdraviti sve u mojoj kupnji.
Moje ime je Inna,
Možete me kontaktirati u LAN-u.

Predlažem da kupim: rehabilitaciju (sunce), računalo, naočale za vožnju

Odaberite s web-lokacije:

Dostupnost i cijene bodova na stranici

Događaji kalendara:

JV uvjeti:
1. Minimalna narudžba je 15.000 rubalja. Zaustavite kako zovemo minimalnu plaću.
2. Org 15% (u slučaju ne-pravovremenog plaćanja + 1% za svaki dan kašnjenja, ali ne više od 25% ukupno s ORG%)
3. Troškovi prijevoza: od dobavljača do TC u Ufa, dostava iz TC Ufa - Omsk + iz TC u Omsk u kuću - podijeliti na sve UZ u odnosu na iznos narudžbe.
4. Skupljamo se bez redova.
5. Ostavite redoslijed u tablici (gumb "red"). Možete vježbati ovdje: http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?t=12395 Možete dodati na stol sami ili napisati stvari u naslovnu liniju, ja ću dodati.
6. Ostavite svoje kontakt podatke (telefon i ime) u svom profilu (gumb na vrhu foruma), samo vi i ja ćemo ih vidjeti. Bez kontaktnih podataka nalog neće prihvatiti.
7. Prikupljanje novca po računu prema izjavi, u TsUM-u na moj dan, besplatno http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?p=9618053#9618053
- Na mojoj SAT kartici, samo prijenosom s kartice na karticu (broj kartice će biti usklađen)
Nakon polaganja novca MORA u usklađivanju označiti položeni iznos i mjesto isporuke.
Ako ste putem kartice Sberbank platili karticu na karticu, u komentarima ćemo navesti posljednje 4 znamenke vaše kartice.
8. Kod sudionika nabave s manje od 50 poruka, kao i sa statusom "dužnika" ili "crne liste" i s pritužbama drugih organizatora, radim na 100% pretplate.
9. Distribucija na dan kada sam imenovan u Središnjoj robnoj kući je plaćen, izdanje od 10 rubalja za 4 dana, zatim po tarifama CR. Ostavljam narudžbe koje ne pokupim kod TsUM-a, a zatim ih odnesem po cijenama TsUM-a. Plaćeni transferi na druge CR-ove mogući su, http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?t=210790
10. Preseljenje ultrazvučne opreme je pričvršćeno samostalno, pomažem izlaganje proširenja u 1 postu.
11. Brak se ne mijenja. ORG% povrat. Potraživanja za brak prihvaćaju se u roku od 5 dana od dana službene raspodjele. Zahtjev se prihvaća samo kada je zabilježen u izjavi CR, tj. dobiti vašu narudžbu, pregledati je u CR i ako imate bilo kakvih potraživanja, popravite je u izjavi. U slučaju nepružanja dokaza o sklapanju braka u određenom vremenu - daljnji zahtjevi za brak nisu prihvaćeni.
Ako sam brak otkrio u fazi parsiranja, rješavamo pitanje braka pojedinačno, ako vam nedostatak odgovara, vi ga oduzimate sebi, ja vraćam org%, ako ne, onda to smatram solidarno. Ako je nešto s defektom, ali se može koristiti, onda ga izložim u Pristroju, u odgovarajućem odjeljku s popustom. Nakon prodaje, prihod se vraća svim sudionicima kojima je CO distribuiran. Vraća se na telefon ili SAT karticu.
12. Zajednička odgovornost, očekujem razmjerno iznosu narudžbe za sve UZ.
13. Dobavljač zadržava pravo promjene cijena, ali ne više od 5-10% cijene u tablici. Konačne cijene bit će po primitku računa. Ako cijena raste za više od 10%, deblokiram naloge, uključim ih u narudžbu samo uz suglasnost UZ-a.
14. Zahtjevi o cjelovitosti naloga koji prihvaćam samo u slučaju utvrđivanja manjka od strane zaposlenika CR-a u trenutku preuzimanja naloga.


Radi vaše udobnosti i sigurnosti uvedeno je novo pravilo: Narudžbe i povrat će se izdati nakon predočenja dokumenata.
Da biste to učinili, ispunite PROFILE liniju KARTICA BROJ,
Po vlastitom nahođenju možete navesti jednu ili više opcija.
1. Broj OM kartice (OmskMamy), ako nije osobna (vaš nadimak nije naveden). Napišite broj OM kartice.
2. Ime kartice OM (ako je naveden nadimak na karti). Napišite na posjetnicu OM.
3. Broj putovnice za koji ćete primati naloge. Napišite putovnicu br.
4. Broj vozačke dozvole za koju ćete dobiti narudžbe. Piši, voda. ne.
5. Ime primatelja. Napišite putovnicu. (dekret. prezime)
6. Ili tajni kod - kojim ćete preuzeti narudžbu.
Ovo pravilo nije obvezno, ali sva odgovornost, u slučaju izdavanja vaše narudžbe osobi koja je identificirana kao nadimak, pada na vas.
Zahtjevi koje organizator i CR ne prihvaćaju. : [

Zadnji uredio / la: Inna (Pon Feb 18, 2019 21:57), ukupno je uredio 1 put

Inna
JV organizator

Registrirano: 16.01.2009
Poruke: 25192
Mjesto: Omsk, LB

Registriran: 23.05.2009
Poruke: 82232
Gdje: Omsk

Inna "] [color = red: 23babb6d51] [veličina = 18: 23babb6d51] [b: 23babb6d51] FIKSNA UZ
MOJA U TABLICI: [/ b: 23babb6d51] [/ size: 23babb6d51] [/ color: 23babb6d51]

[spojler: 23babb6d51]
[quote: 23babb6d51 = "Lucakon je napisao (a):

Dodajte proširenje:
[code: 1: 23babb6d51] 136 c5 &40, PD 58-60&# 41; 1
komentar [/ code: 1: 23babb6d51] №356 u tablici. Cijena s otpremom 299,05 rubalja. Dažu za 220 rub. [b: 23babb6d51] -2,5 [/ b: 23babb6d51]
[img: 23babb6d51] http://images.vfl.ru/ii/1458278649/4bb17bb7/11920132_s.jpg [/ img: 23babb6d51]

[color = red: 23babb6d51] [b: 23babb6d51] [size = 24: 23babb6d51] Stvarna dostupnost pogledajte na web-lokaciji. [/ size: 23babb6d51]
[/ b: 23babb6d51] [/ boja: 23babb6d51]

Predlažem da kupim: rehabilitaciju (sunce), računalo, naočale za vožnju

Odaberite s web-lokacije:
[code: 1: 23babb6d51] optomokok.ru [/ code: 1: 23babb6d51]

Dostupnost i cijene bodova na stranici

[color = plava: 23babb6d51] [b: 23babb6d51] Predmet s recenzijama o SP-u [/ b: 23babb6d51] [/ color: 23babb6d51] http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?p=5525829#5525829

Status kupnje:
[Data_from_calendar]

JV uvjeti:
1. Minimalna narudžba je 15.000 rubalja. Zaustavite kako zovemo minimalnu plaću.
2. Org 15% (u slučaju ne-pravovremenog plaćanja + 1% za svaki dan kašnjenja, ali ne više od 25% ukupno s ORG%)
3. Troškovi prijevoza: od dobavljača do TC u Ufa, dostava iz TC Ufa - Omsk + iz TC u Omsk u kuću - podijeliti na sve UZ u odnosu na iznos narudžbe.
4. Skupljamo se bez redova.
5. Ostavite redoslijed u tablici (gumb&red&quot). Možete vježbati ovdje: http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?t=12395 Možete dodati na stol sami ili napisati stvari u naslovnu liniju, ja ću dodati.
6. Ostavite svoje kontakt podatke (telefon i ime) u svom profilu (gumb na vrhu foruma), samo vi i ja ćemo ih vidjeti. Bez kontaktnih podataka nalog neće prihvatiti.
7. Prikupljanje novca nakon fakture prema izjavi, u TsUM-u na moj imenovani dan, besplatno http://forum.omskmama.ru/atstsr-tsum-centr-services-quot Modelersquot.-272521.html
- Na mojoj SAT kartici, samo prijenosom s kartice na karticu (broj kartice će biti usklađen)
Nakon polaganja novca MORA u usklađivanju označiti položeni iznos i mjesto isporuke.
Ako ste putem kartice Sberbank platili karticu na karticu, u komentarima ćemo navesti posljednje 4 znamenke vaše kartice.
8. s sudionicima nabave s manje od 50 poruka, kao i sa statusom &"Dužnik."" ili &"Crna lista"" Ja ne radim.
9. Distribucija na dan kada sam imenovan u Središnjoj robnoj kući je plaćen, izdanje od 10 rubalja za 4 dana, zatim po tarifama CR. Ostavljam narudžbe koje ne pokupim kod TsUM-a, a zatim ih odnesem po cijenama TsUM-a. Plaćeni transferi na druge CR-ove mogući su, http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?t=210790
10. Preseljenje ultrazvučne opreme je pričvršćeno samostalno, pomažem izlaganje proširenja u 1 postu.
11. Brak se ne mijenja. ORG% povrat. Potraživanja za brak prihvaćaju se u roku od 5 dana od dana službene raspodjele. Zahtjev se prihvaća samo kada je zabilježen u izjavi CR, tj. dobiti vašu narudžbu, pregledati je u CR i ako imate bilo kakvih potraživanja, popravite je u izjavi. U slučaju nepružanja dokaza o sklapanju braka u određenom vremenu - daljnji zahtjevi za brak nisu prihvaćeni.
Ako sam brak otkrio u fazi parsiranja, rješavamo pitanje braka pojedinačno, ako vam nedostatak odgovara, vi ga oduzimate sebi, ja vraćam org%, ako ne, onda to smatram solidarno. Ako je nešto s defektom, ali se može koristiti, onda ga izložim u Pristroju, u odgovarajućem odjeljku s popustom. Nakon prodaje, prihod se vraća svim sudionicima kojima je CO distribuiran. Vraća se na telefon ili SAT karticu.
12. Zajednička odgovornost, očekujem razmjerno iznosu narudžbe za sve UZ.
13. Dobavljač zadržava pravo promjene cijena, ali ne više od 5-10% cijene u tablici. Konačne cijene bit će po primitku računa. Ako cijena raste za više od 10%, deblokiram naloge, uključim ih u narudžbu samo uz suglasnost UZ-a.
14. Zahtjevi o cjelovitosti naloga koji prihvaćam samo u slučaju utvrđivanja manjka od strane zaposlenika CR-a u trenutku preuzimanja naloga.


Radi vaše udobnosti i sigurnosti uvedeno je novo pravilo: Narudžbe i povrat će se izdati nakon predočenja dokumenata.
Da biste to učinili, ispunite PROFILE liniju KARTICA BROJ,
Po vlastitom nahođenju možete navesti jednu ili više opcija.
1. Broj OM kartice (OmskMamy), ako nije osobna (vaš nadimak nije naveden). Napišite broj OM kartice.
2. Ime kartice OM (ako je naveden nadimak na karti). Napišite na posjetnicu OM.
3. Broj putovnice za koji ćete primati naloge. Napišite putovnicu br.
4. Broj vozačke dozvole za koju ćete dobiti narudžbe. Piši, voda. ne.
5. Ime primatelja. Napišite putovnicu. (dekret. prezime)
6. Ili tajni kod - kojim ćete preuzeti narudžbu.
Ovo pravilo nije obvezno, ali sva odgovornost, u slučaju izdavanja vaše narudžbe osobi koja je identificirana kao nadimak, pada na vas.
Zahtjevi koje organizator i CR ne prihvaćaju. : [

http://forum.omskmama.ru/viewtopic.php?p=11130104

Korektivne naočale

Nažalost, svaka druga osoba ima problema s vidom. Korektivne naočale pomoći će vam da se riješite patoloških oboljenja očiju. Ovaj jedinstveni izum u oftalmologiji koristi se ne samo za liječenje refrakcije, već i za uklanjanje smještaja. Okulari imaju individualnu optičku snagu ovisno o njihovoj namjeni.

Što su korektivne naočale?

Ovaj optički uređaj prikladan je za osobe koje pate od hiperoprije ili kratkovidnosti. Sve ovisi o tome kako se nalazi glavni fokus leće za korekciju. Raspršujući okular se koristi s naočalama za bolesnike s miopijom. Proizvodi namijenjeni osobama s hiperopropijom opremljeni su sakupljačkim lećama.

Što znače korektivne naočale? U principu, za ovu podklasu optičkih uređaja spadaju svi proizvodi čiji je cilj borba protiv patoloških promjena u oku. Sunčane naočale ili proizvodi dizajnirani za rad na računalu nisu uključeni u ovu kategoriju. Samo zato što nemaju optičku snagu karakterističnu za sve proizvode uključene u odjeljak "korektivne naočale".

Kako odabrati?

Prvi korak u pronalaženju odgovarajućih korektivnih naočala je izbor leća. Ovaj postupak provodi okulist nakon vizualnog i hardverskog pregleda. Sljedeći korak će biti izbor ruba. Dolazi u nekoliko varijanti:

  • Jednodijelni. Drži okular po cijelom opsegu;
  • Poluobodok. Nema gornjeg ruba, dok se donji dio stakla oslobađa iz ruba;
  • Bez traka za glavu. Leće su u kombinaciji s posebnim skakačem, sljepoočnice su pričvršćene izravno na okular.

Koje su leće bolje: mineralne ili organske?

Sve sirovine za izradu moderne optike mogu se podijeliti u dvije velike skupine: minerali i organski.

Mineralno (neorgansko) staklo izgleda kao bezbojni prozirni materijal. Dobiva se hlađenjem legure koja sadrži metalne okside i elemente za oblikovanje stakla.

Glavna prednost optike od "minerala" je otpornost na pojavu ogrebotina na površini. Također, proizvodi imaju visoke optičke performanse. Za zaštitu očiju od ultraljubičastog zračenja u staklu dodaju se sredstva koja apsorbiraju UV zrake.

Od nedostataka optike, stručnjaci bilježe njihovu krhkost, samo mali udarac je dovoljan za pojavu pukotina. Stoga ih ne smijete nositi tijekom sportskih aktivnosti i nisu prikladni za djecu. Djeca ih u procesu aktivnih igara lako povrijede. Nedostatak je i težina okulara, posebno u slučajevima kada se patologija odvija.

Organski materijal je kruta tvar od polimera (plastika). Proizvodi se razlikuju po neznatnoj težini i dobrom sudaru. Da biste izbjegli ogrebotine, leće su presvučene posebnom smjesom. Istodobno, "organski" ima manji Abbeov indeks, zbog čega raste svjetlosna disperzija i kada gledamo predmet kroz periferna područja okulara, njena kontura je zamrljana.
Natrag na sadržaj

Zašto nije potrebno nabavljati korektivne naočale bez prethodnog savjetovanja s liječnikom?

Do danas, možete kupiti optiku u bilo kojoj trgovini, koja se nalazi u podvožnjaku. Međutim, takav proizvod uz atraktivnu cijenu, često ima strašnu kvalitetu. Profesionalni okulisti savjetuju da u takvim objektima ne dobivate čaše. Osim toga, postoji nekoliko razloga zašto je kupnja optike na nerazumljivom mjestu opasna za zdravlje:

  • Najčešće su takvi proizvodi opremljeni neudobnim i niskokvalitetnim rubom, što izaziva razvoj alergija i uzrokuje iritaciju. Pritisak na naočale na sljepoočnice i nos, ili obrnuto, neprestano odleti, ometajući od posla;
  • Uporaba niskokvalitetnih leća negativno utječe na stanje očiju. Možete dodatno pogoršati patologiju organa vida. Oči su stalno napete, umorne, na kraju krajeva gotovo svaki dan pate od migrene;
  • Optika bi trebala biti elegantna i elegantna. Proizvod kupljen u podzemnoj željeznici, najčešće nalikuju okularima SSSR-a.

Važni pokazatelji

Ako su odstupanja vida u rasponu od 0,5 do 0,05, kupite proizvod s teleskopskim lećama. Pomažu u rješavanju ametropije, povećavajući predmetnu veličinu. Osobitost naočala je da imaju jedan okular plus jedan, drugi minus jedan.

Prizmatični proizvodi namijenjeni su pacijentima s problemima očnog mišića. Oni uključuju par leća koje lome zrake svjetlosti pod kutom od devedeset stupnjeva. Dakle, možete čitati knjigu koja leži, stavljajući je u prsa.

Oftalmolozi sve češće propisuju optiku sa zrcalnom površinom, a najviše je tražena kod pacijenata s hemianopijom. Liječnik, koji piše recept za popravne naočale, u njemu navodi sljedeće parametre:

  • U koje svrhe će se koristiti okulari;
  • Optimalna središnja paralaksa;
  • Udaljenost na kojoj se nalaze optička središta leća.

Liječnici koriste dioptriju za određivanje oštrine vida.

Odabir korektivnih naočala: poboljšava vid i sliku u isto vrijeme

Prilikom kupnje optike obratite pažnju na tehničke karakteristike proizvoda, broj dioptrija i koliko se skladno uklapaju u vašu sliku. Ako naočale ne "vole", koristi od njih će biti minimalne.

Uostalom, kad god je to moguće, osoba ih se pokušava riješiti. Stoga je vrijedno pobrinuti se da dobijete elegantne naočale koje poboljšavaju vid.

Izbor proizvoda prema vrsti lica

Oblik naočala možete odabrati sami ili uz pomoć stručnjaka. Ako se oslanjate samo na vlastite snage, korisno je saznati nekoliko nijansi:

  • Bolje je za ljude s izduženim licem da odustanu od kupnje okulara bez naplataka i proizvoda ukrašenih polu-obodom;
  • Nositelji širokog čela mogu priuštiti nabavu čaša s visokim sjedištima;
  • Ako imate veliki nos, odaberite nisko opticku optiku. Okulari s dvostrukim kratkospojnikom između leća će skrenuti pozornost s lica;
  • Ako imate dvostruku bradu, pogledajte masivne okvire tamnih boja.

Nositelji ispravnog i proporcionalnog oblika lica odgovaraju svakom proizvodu.
Natrag na sadržaj

Odaberite po boji

Plavuše su savršena korektivna optika, uokvirena srebrnim ili zlatnim rubom. Crvenokosi bi trebali zaustaviti svoju pozornost na brončanim modelima. Preporuča se crvena, crvena i zlatna nijansa.

Izbor prema garderobi

Za uredsku odjeću pokupite stroge okulare s elegantnim, tankim okvirom. Želite li eksperimentirati s slikom? Zatim kupite neobične predmete uz sliku ulice. Izvorni proizvodi s jedinstvenim "okvirom" su popularni među mladim dečkima i djevojkama.

Gdje kupiti korektivne naočale?

U principu, svugdje, ali ako vam je stalo do kvalitete kupljenih proizvoda, bolje je kontaktirati specijalizirane optike. Ne samo da imaju potrebne potvrde o kvaliteti za prodane proizvode, već i jamče za okular. Iskusni prodajni savjetnici pomoći će pri odabiru odgovarajućih korektivnih naočala.

Proizvodi koji se prodaju u podzemnim prolazima su loše kvalitete. Osim toga, najčešće imaju strašan izgled. Kupnja robe koja nema certifikate dovodi do toga da će se već oštećeni vid potpuno pogoršati.

zaključak

Korektivne naočale su jedna od najčešćih vrsta optike. Oni su predstavljeni u širokom rasponu, ali kako bi odabrali optimalni model koji će pomoći u otklanjanju odstupanja u radu vizualnog aparata, najprije posjetite kliniku. Samostalni odabir optike prijeti ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama.

http://zdorovoeoko.ru/korrektsiya-zreniya/ochki/korrigiruyushhie-ochki/
Up